Reprezentam in Romania sistemele laser Cutera din 2006. Aceste lasere americane, noninvazive, sunt recunoscute in lume ca avand cele mai bune rezultate, in deplina siguranta pentru pacienti, in tratamentul malformatiilor vasculare, hemangioame plane si cavernoase, venectazii.

Tehnologia de ultima generatie a Cutera foloseste principiul fototermolizei selective, care consta in distrugerea cu ajutorul laserului (NdYag 1064 nm) numai a unui cromofor din piele (oxihemoglobina), urmata de resorbtia progresiva a resturilor vasculare, fara distrugerea tegumentului adiacent (fara cicatrici, fara arsura). Aceasta performanta a fost posibila doar prin constructia unui instrument care acumuleaza cele mai bune tehnologii la ora actuala: racire eficienta si sustinuta prin contact, real time calibration, o mare varietate de combinatii de parametri (fluenta, spot, durata) adaptati fiecarei leziuni in parte. In Romania ne preocupam si de organizarea trainingurilor pentru medicii interesati.
Alte informatii de specialitate: www.lcrhea.ro

Hemangioamele sunt o mare problema medicala insa si sociala.

Hemangioame

Suntem si noi impresionati de dramele pacientilor cu astfel de malformatii vasculare sau hemangioame si incercam sa sprijinim medicii care sunt implicati in tratamentul acestora prin parteneriate organizate de cativa ani cu spitalele Floreasca si Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Sectiilor de chirurgie plastica le-am pus la dispozitie laserele si experienta noastra, reusind sa tratam cu succes multe cazuri.

Hemangioame

Abordarea hemangioamelor presupune evaluari si investigatii de inalta tehnologie, interdisciplinare: specialisti in chirurgie plastica, dermatologie, neurologie, neurochirurgie, oftalmologie, pediatrie, imagistica, chirurgie vasculara, etc., in functie de complexitatea si localizarea hemangioamelor. Decizia de a interveni sau nu, de a astepta cu speranta ca se vor resorbi in timp, revine parintilor si medicilor. Parintii de multe ori sunt bulversati de multitudinea informatiilor si incertitudinilor pe baza carora trebuie sa decida daca isi supun copilul unei interventii chirurgicale sau unui tratament laser, sau combinat, sau daca vor asteapta, monitorizand evolutia hemangiomului.

Acest site isi doreste sa sistematizeze informatiile la zi, in acest domeniu, utile in primul rand pacientilor si rudelor acestora, insa si medicilor care vor sa se specializeze in acest domeniu. In Bucuresti si in tara, avem deja o echipa de medici din diferite specialitati care au acumulat o experienta mare in abordul cu laserul Cutera al venectaziilor si hemangioamelor cu rezultate foarte bune si dorim sa extindem aceste parteneriate. In acest sens organizam permanent cursuri de laserterapie cu medicii de orice specialitate (vezi www.lcrhea.ro), clinical forumuri in Romania si in strainatate.
Vom continua sa punem la dispozitie celor interesati logistica si informatiile necesare tratamentului hemangioamelor.

Hemangioame

Tratamentul cu laserul Cutera al hemangioamelor nu poate fi aplicat oricarui tip de hemangiom, doar evaluarea acestuia de catre specialistii nostri va putea decide aceasta. Tratamentul hemangioamelor este complex, de cele mai multe ori fiind necesara implicarea mai multor medici din diferite specialitati. Laserul vascular Cutera permite tratamentul venectaziilor (vaselor sparte) de la telangiectazii pana la cele mari cu un diametru de pana la 3,5 mm. Fata de oricare alta metoda de tratament (scleroterapie, etc.) este singurul tratament noninvaziv care nu lasa arsuri sau cicatrici.

Terapii bazate pe lumina inteligenta.
Tratamentul noninvaziv al venectaziilor, malformatiilor vasculare si hemangioamelor. Firma LC Rhea Medical Care reprezinta in Romania Dornier Germania (laser chirurgical si endovenos) si Cutera SUA (laser dermatologic si vascular).

Cele mai performante lasere dermatologice si chirurgicale din lume inlocuiesc unele tratamente ablative si sunt din ce in ce mai cautate de catre pacientii nostrii (ultimele studii arata ca 85% doresc tratamente nonablative cu timp de recuperare foarte scurt, fara internare).

Hemangioame

LC Rhea Medical Care va pune la dispozitie urmatoarele lasere:

Cutera va ofera laserul NdYAg (1064 nm), pe o platforma special dotata, unica in tara, pentru tratamentul transcutan al venectaziilor superficiale (0-3,5 mm diametru vas), precum si al hemangioamelor plane si cavernoase. Informatii suplimentare: www.cutera.ro, www.lcrhea.ro (si video). Nu exista consumabile.

Dornier va ofera lasere de putere mare adaptate oricarei patologii specifice: Medilas D Lite Beam, D MultiBeam, D Flexi Plus (www.lcrhea.ro) (www.dornier.com). Laserul cu dioda de 940 nm, cu puteri de 30, 60, 120 W si fibre optice flexibile cu diametre adaptate, poate fi folosit pentru tratamentul endovenos al varicelor precum si ca laser chirurgical in aplicatii specifice din dermatologie, ORL, chirurgie toracica, gastroenterologie si chirurgia abdominala, chirurgie laparoscopica, proctologie, ginecologie, urologie, neurochirurgie, ortopedie, etc. (cereti informatii specifice amanuntite).

Daca vi se pare interesant sa faceti parte din programul nostru va stam la dispozitie:

Cu stima,
Dr. Luigi Calapod,

Business Partner
LC Rhea Medical Care
office@rheamedical.ro

Bucuresti S1
str. Giaccomo Puccini nr. 8A
Cutera Medical Center
www.lcrhea.ro
www.cutera.ro
www.cimeosil.ro
www.hemangiom.ro