Cutera Medical Center

Telefon: 021-231 91 76 | 021-230 80 01 Fax: 021-230 80 02 | Mobil: 0746-14 16 20
office@rheamedical.ro, office@cutera.ro

  • Cutera Bucuresti

    Str. Giacomo Puccini nr. 8A

  • *obligatoriu

 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Medical Center Cutera are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea produselor comandate.
Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru facturarea si livrarea produselor comandate de dvs. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor pe care le comandati.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: firmei de curierat care livreaza produsele.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Medical Center Cutera?

DA    NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Medical Center Cutera, str. Giaccomo Puccini nr 8A . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.